Ha már van Bitmojid, és szeretnéd hozzákapcsolni a Snapchathez…
- Töltsd le a Snapchat és a Bitmoji legújabb verzióját a telefonodra
- Nyisd meg a Bitmoji alkalmazást
- Koppints a fogaskerék ikonra az oldal jobb felső részén
- Görgess lefelé, és keresd a „Hozzákapcsolás a Snapchathez” lehetőséget
- Koppints a „Folytatás” gombra, hogy hozzákapcsold a Bitmoji fiókodat a Snapchathez.
- Ha már hozzá van kapcsolva egy Bitmoji a fiókodhoz, nem fogsz tudni másik Bitmoji fiókot hozzákapcsolni, amíg a fiókjaid között meg nem szünteted a kapcsolatot.
Megjegyzés: Ha a Bitmoji fiókodat Snapchat-bejelentkezéssel hoztad létre, akkor a leválasztás után az egy önálló Bitmoji fiókká válik, amely az e-mail címedhez van kapcsolva. Nem adhatsz hozzá és nem használhatsz telefonszámot a Bitmoji fiókba való bejelentkezéshez. A fiókhoz tartozó e-mail címmel jelentkezz be, vagy állítsd vissza a hozzáférést.
További információkért lásd: E-mail cím módosítása a Bitmoji fiókomban.
Ha szeretnéd eltávolítani a Bitmojidat a Snapchat fiókodból…
- Koppints a Bitmoji vagy a Történet ikonra a felső részen a Saját fiók képernyő megnyitásához.
- Koppints a fogaskerék ikonra az oldal jobb felső részén
- Görgessen le az „Alkalmazás és adatvédelem” részhez, és hajtson végre koppintás a „Saját alkalmazás” elemen.
- A „Megjelenés testreszabása” alatt hajtson végre koppintás a „Bitmoji” elemen.
- Koppints a „Bitmoji eltávolítása” gombra
Megjegyzés: Ha a Snapchat-en keresztül hoztál létre Bitmoji-t, a leválasztás véglegesen törli a Bitmoji avatárodat és az összes, a Gardróbodban mentett divatcikket, beleértve a megvásárolt termékeket is.
Miért látok továbbra is Bitmojit a profilomon, miután eltávolítottam?
Ha korábban már próbáltál avatárt létrehozni, előfordulhat, hogy egy vázlatos avatár van mentve az eszközödön. A Bitmoji eltávolítása után a profilodban a korábban létrehozott vázlatos avatar jelenhet meg az alapértelmezett helyőrző avatarok helyett.
Ezt csak te látod a profilodon. Amikor eltávolítod a Bitmojidat, a barátaidnak nem szabad látniuk a régi Bitmojidat a profilodon vagy a csevegni-ben. Ha egy ismerősöd továbbra is látja a Bitmojidat, miután eltávolítottad, akkor lehet, hogy frissítenie kell az oldalt a Snapchat bezárásával és újranyitásával.