A Visszatekintés az emlékekre Kiemelt Történetként jelenik meg az Emlékekben, ha van egy legalább egy évvel ezelőtti Mentett Snap-ed. Megoszthatod ezt a történetet barátaiddal, elmentheted a kameratekercsbe, vagy csak felidézheted a régi időket.
A Visszatekintés az emlékekre nem tart örökké, és egy bizonyos idő után lejár.
Miért a Kiemelt Történetem címe írja le a Snap-jeimet a dátum helyett?
Egyes kiemelt történetek az Emlékekben, beleértve a Visszatekintés az emlékekre funkciót is, rövid, személyre szabott címet jeleníthetnek meg, amely leírja a Történet tartalmát (például egy hobbi vagy hely a Mentett Snap-jeidből) egy általános, dátumalapú név helyett. Ez Generatív mesterséges intelligenciát használ a saját Emlékeid összefoglalására. Tudj meg többet a Snapchat-en használható generatív mesterséges intelligenciáról szóló cikkünkben.
Milyen fejezetekből áll egy kiemelt történet?
Amikor egy Történet elegendő mentett pillanattal és különálló témával rendelkezik, a Visszatekintés fejezetekre osztható. Egy rövid címke jelenhet meg az egyes fejezetek nézése közben. A fejezeteken belüli pillanatképek továbbra is a mentésük sorrendjében lejátszódnak.
Mi van, ha a történetem úgy néz ki, mint korábban?
Ha a személyre szabás nem érhető el a fiókodhoz vagy az adott történethez, akkor ugyanolyan stílusú címet és lejátszást fogsz látni, mint ma. Továbbra is kapsz egy Kiemelt történetet.
Ez ugyanaz, mint az év végi Snapchat-összefoglalóm?
Nem. Az Emlékek kiemelt történetei, beleértve a személyre szabott címeket és fejezeteket, elkülönülnek az éves Snapchat-összefoglalódtól, ami egy másik év végi történet.
Kaptam egy értesítést az összefoglalóról, de a Történet eltűnt
A kiemelt történetek egy meghatározott idő után lejárnak. Ha egy történet lejárta után nyitsz meg egy értesítést, megjelenhet egy üzenet, miszerint az összefoglaló már befejeződött. Nyisd meg az Emlékek menüpontot az aktuális Kiemelt történetek megtekintéséhez.
A funkció engedélyezésével vagy letiltásával kapcsolatos további információkért lásd: Hogyan engedélyezhetem vagy tilthatom le a Visszatekintés az emlékekre funkciót?
Megjegyzés: A Visszatekintés az általános Emlékek közül merít képeket, soha nem a Kizárólag nekem részből.
Hogyan működnek a Baráti visszaemlékezések?
A Baráti visszaemlékezések történetszerű összefoglalók, amelyek egy csevegni-beszélgetésben mentett Snap-képekből készülnek. Egy másik módot kínálnak a közös pillanatok újraélésére. Előfordulhat, hogy egy törölt vagy már nem elérhető Snap nem jelenik meg egy Visszatekintésben.
Hogyan találok egy Baráti Visszatekintést?
- A Kamera képernyőn pöccintsen jobbra a csevegni megnyitásához
- Koppints a „Visszatekintések” Rövidítésre, ha meg szeretnéd tekinteni azokat a beszélgetéseket, amelyeknél jelenleg van Visszatekintés-jelző.
- Koppints egy Visszatekintés jelölésű beszélgetésre a megnyitásához
- Koppints a beszélgetés nevére vagy a profil ikonra a felső részen a profil megnyitásához
- Koppints egy elérhető Visszatekintésre a megtekintéséhez
Kaphatsz egy értesítést is, amely a „Visszaemlékezések” rövidítésre visz, ha több visszaemlékezés is elérhető. Az értesítések az értesítési beállításaidtól és attól függhetnek, hogy a funkció elérhető-e a fiókodban.