Taip. Visas turinys, kurį bendrinate su „My AI“, saugomas, kol jį ištrinate. Šios išsaugotos sąveikos padeda „My AI“ mokytis ir laikui bėgant tobulėti bei suasmeninti jūsų naudojimosi „My AI“ patirtį.
Jei sutiksite su „Team Snapchat“ generatyvinės dirbtinio intelekto iškylančiu langu, jūsų siunčiamos žinutės „Team Snapchat“ ir „Team Snapchat“ atsakymai taip pat gali būti saugomi (atskirai nuo jūsų tiesioginio pokalbio su „My AI“). JJei nesutinkate, šios žinutės nebus saugomos naudojant šią funkciją..
Jei dalyvaujate grupės pokalbyje, kuriame yra „My AI“, „My AI“ gali skaityti pokalbio pranešimus, kad galėtų dalyvauti pokalbyje.
Svarbu: „Išvalyti My AI duomenis“ ištrina jūsų 1:1 pokalbį su „My AI“. Neištrina pranešimų iš grupinių pokalbių, kuriuose yra „My AI“. Sužinokite, kaip ištrinti pranešimus iš grupinių pokalbių.
Su „My AI“ bendrinamas turinys 24 valandas rodomas Pokalbiuose. Per šias 24 valandas galite ištrinti „My AI“ turinį „Android“ ir „iOS“ įrenginiuose taip:
- Ilgai paspauskite pranešimą su „My AI“ funkcija.
- Bakstelėkite „Ištrinti“
- Bakstelėkite „Ištrinti“
Taip pat galite ištrinti anksčiau su „My AI“ bendrintą turinį nustatymuose:
„iOS“:
- Bakstelėkite savo profilio piktogramą, tada ⚙️, kad eitumėte į nustatymus
- Slinkite žemyn iki „Privatumo valdikliai“
- Spustelėkite „Išvalyti“ duomenis"
- Spustelėkite „Ištrinti My AI duomenis“ ir patvirtinkite.
„Android“:
- Bakstelėkite savo profilio piktogramą, tada ⚙️, kad eitumėte į nustatymus
- Slinkite žemyn iki „Paskyros Veiksmai“
- Spustelėkite „Išvalyti My AI duomenis“ ir patvirtinkite.
Atkreipkite dėmesį: atitinkamų „My AI“ duomenų pašalinimas iš „Snapchat“ serverių gali užtrukti iki 30 dienų.