„Snapchat“ saugo jūsų pokalbius su „My AI“, tačiau „My AI“ ilgainiui neįsimins ankstesnių pokalbių su jumis. Savo „My AI“ duomenis galite bet kada ištrinti nustatymuose.
Norėdami ištrinti naujausią turinį, kuriuo per pastarąsias 24 valandas pasidalijote su „My AI“...
- Ilgai paspauskite žinutę pokalbyje su „My AI“.
- Bakstelėkite „Ištrinti“
Norėdami ištrinti visą ankstesnį turinį, kuriuo dalijotės su „My AI“...
„iOS“ įrenginyje:
- Bakstelėkite savo profilio piktogramą, tada – krumpliaračio piktogramą, kad pereitumėte į nustatymus.
- Slinkite žemyn iki „Privatumo valdikliai“
- Bakstelėkite „Ištrinti duomenis“
- Bakstelėkite „Ištrinti „My AI“ duomenis“ ir patvirtinkite
„Android“ įrenginyje:
- Bakstelėkite savo profilio piktogramą, tada – krumpliaračio piktogramą, kad pereitumėte į nustatymus.
- Slinkite žemyn iki „Paskyros Veiksmai“
- Bakstelėkite „Ištrinti „My AI“ duomenis“ ir patvirtinkite
Norėdami ištrinti išsaugotus „Team Snapchat“ pokalbių duomenis
Ištrynus tiesioginius „My AI“ duomenis, neištrinami saugomi „Team Snapchat“ pokalbių duomenys. Naudokitės atskiru „Team Snapchat“ duomenų šalinimu.
- Bakstelėkite savo profilio piktogramą, tada – krumpliaračio piktogramą, kad pereitumėte į nustatymus.
- Slinkite žemyn iki „Privatumo valdikliai“
- Bakstelėkite „Išvalyti duomenis“ ir raskite „Išvalyti pokalbius“.
- Bakstelėkite „Snapchat komanda" ir patvirtinkite."
Atkreipkite dėmesį: atitinkamų „My AI“ duomenų pašalinimas iš „Snapchat“ serverių gali užtrukti iki 30 dienų.
Norėdami gauti daugiau informacijos apie „My AI“ bei tai, ką ši funkcija įsimena, o ko ne, žr...