„Mano profilis“ yra naujas specialus turinio profilis, skirtas „Snapchatters“, jaunesniems nei 16 metų. Galite naudoti „Mano profilis“, norėdami kurti, išsaugoti ir rodyti savo mėgstamiausias Istorijas ir „dėmesio centre“ vaizdo įrašus tik draugams. Šios amžiaus grupės „Snapchatters“ nebegalės skelbti „dėmesio centre“ turinio, matomo ne draugų auditorijoms.
Kaip pradėti naudotis Mano profiliu?
Norėdami pradėti naudotis Mano profiliu…
- Palieskite „Bitmoji“ piktogramą fotoaparato ekrano viršuje
- Palieskite „Mano profilis“, kad pradėtumėte įtrauktį.
- Palieskite „Sukurti mano profilį“
- Pridėkite turinio prie savo profilio, kad parodytumėte draugams!
Ar vis dar galiu dalytis su „dėmesio centre“?
Taip. Vis dar galite skelbti „dėmesio centre“ naudodami mano profilį. Jūsų „dėmesio centre“ įrašai matomi tik jūsų draugams, o ne „Snapchat“ naudotojams, kurie nėra jūsų draugai. Įrašai rodomi Mano profilio skirtuke „dėmesio centre“, o jūsų draugai taip pat gali juos matyti programėlės skiltyje „dėmesio centre“.
Kas gali matyti Mano profilio turinį?
Tik jūsų draugai gali peržiūrėti jūsų išsaugotas Istorijas ir „dėmesio centre“ įrašus bei pakartotinius paskelbimus. „Snapchat“ naudotojai, kurie nėra jūsų draugai, negali peržiūrėti turinio jūsų profilyje.
Profilio nuotraukos ir fonų vaizdai matomi ne draugams.
Ar galiu skelbti „Snap žemėlapyje“ su savo profiliu?
Viešas skelbimas „Snap“ žemėlapyje ir vietos istorijos žemėlapyje negalimi naudojant „Mano profilį“. Vis dar galite pažymėti savo vietą „Snap“ įrašuose, kuri bus matoma tik draugams.
Kaip pridėti turinio į „Mano profilį“?
Į „Mano profilį“ galite pridėti „Snaps“ iš savo įrašų archyvo, „Prisiminimų“ arba fotoaparato ritinio. Tai bus rodoma „Mano profilio“ skirtuke „Istorijos“ ir bus matoma tik draugams.
Galite skelbti „Spotlight“, ir šie „Snap“ vaizdai bus rodomi „Mano profilio“ skirtuke „Spotlight“. Jūsų draugai taip pat gali matyti jūsų „Spotlight“ įrašus programėlės skiltyje „Spotlight“.
Kas atsitiks su mano profiliu, jei tapsiu tinkamas „Viešajam profiliui“?
Jei atitiksite reikalavimus, pamatysite parinktį naujovinti į ribotą „Viešąjį profilį“. Jei atnaujinsite, išsaugotas „Istorijos“ ir „Spotlight“ turinys, kurį sukūrėte anksčiau, bus matomas daugiau „Snapchat“ bendruomenės narių.
Atkreipkite dėmesį: Kai naujovinsite į „Viešąjį profilį“, negalėsite grįžti į „Mano profilį“. Galite bet kada ištrinti išsaugotas istorijas arba „dėmesio centre“ įrašus, arba, jei pasirinksite, bet kuriuo metu išvalyti savo „Viešąjį profilį“.