Pastaba: ši funkcija prieinama ne visuose geografiniuose regionuose arba visų tipų paskyrose.
Kad būtų lengviau naršyti ir atlikti „Prisiminimuose“ išsaugotų nuotraukų paiešką, galite pasirinkti grupuoti Prisiminimus pagal veidus ir pridėti šioms grupėms etiketę. Šios grupės ir visos jūsų pridėtos etiketės matomos tik jums, ir šią funkciją galite bet kada išjungti Nustatymuose.
Kaip peržiūrėti savo veidų grupes?
Jei pasirinkote grupuoti Prisiminimus pagal veidus, savo veidų grupes galite rasti Prisiminimuose:
- Atidarykite „Prisiminimus“
- Palieskite skirtuką „Draugai“ (šalia „Camera Roll“)
Veidų grupes taip pat galite rasti paliesdami paieškos piktogramą „Prisiminimuose“ arba „Drauguose“ skiltyje „Mano momentinės nuotraukos“, kai rodoma ši skiltis.
Kaip veikia veidų grupės?
Jei pasirinkote „Prisiminimų“ grupavimą pagal veidus, pirmiausia patikrinsime momentines nuotraukas, kurias išsaugojote „Prisiminimuose“, kad sužinotume, ar jose yra veidų. Tada naudosime veido modelį, kuris generuoja skaitmeninę veido vaizdo reprezentaciją, palyginsime su kitomis panašiomis skaitinėmis reprezentacijomis ir bandysime nustatyti, kada keliuose „Snap“ vaizduose gali būti rodomas tas pats veidas. „Snap“ nuotraukos su panašiais veidais, kurie, mūsų manymu, yra tas pats veidas, yra sugrupuojamos į „veidų grupes“, kad galėtumėte greitai rasti „Snap“ nuotraukas su tuo veidu.
Pasirinkdami grupuoti Prisiminimus pagal veidus, nurodote mums sukurti veido modelius tų veidų, kurie rodomi jūsų Prisiminimuose. Pagal tam tikrų šalių ar valstijų įstatymus šie modeliai gali būti laikomi biometriniais identifikatoriais arba informacija. Jei ištrinsite savo „Snapchat“ paskyrą, pašalinsime jūsų veidų grupes, jūsų sukurtas etiketes ir veidų modelius, naudotus joms generuoti. Šiuos duomenis taip pat galime ištrinti, jei jūsų paskyra bus neaktyvi dvejus metus, nors konkretūs saugojimo laikotarpiai gali skirtis priklausomai nuo jūsų vietos taisyklių.
Kas nutinka, kai išjungiu veidų grupes?
Jei atsisakysite grupuoti Prisiminimus pagal veidus, ištrinsime veidų grupes ir susijusias etiketes iš jūsų Prisiminimų, taip pat veido modelį, kuris sugeneravo veidų grupes.
Kas nutiks, jei ištrinsiu „Snap“ iš savo Prisiminimų?
Jei ištrinsite „Snap“ iš Prisiminimų, ištrinsime bet kokį veido modelį, sugeneruotą specialiai iš to „Snap“.
Kaip Prisiminimuose įjungti veido grupavimą?
Norėdami sutikti:
- Atidarykite „Prisiminimus“
- Palieskite skirtuką „Draugai“
- Paliesti „Tęsti“ užklausoje, kad sutiktumėte
Kaip „Prisiminimuose“ pridėti arba pakeisti veidų grupės etiketę?
- Atidarykite „Prisiminimus“ ir palieskite skirtuką „Draugai“ (arba atidarykite grupę iš „Paieška“ arba „Draugai“ skiltyje „Mano nuotraukos“)
- Palieskite veidų grupę
- Jei etiketės nėra, palieskite Pridėti vardą. Norėdami pakeisti esamą rodomą vardą, palieskite trijų taškų piktogramą ir palieskite Pakeisti asmenį
- Palieskite Atlikta
Kaip pakeisti veidų grupės profilio nuotrauką?
- Atidarykite veidų grupę
- Paliesti trijų taškų piktogramą
- Paliesti Keisti viršelį
- Paliesti Snap, kurį norite naudoti kaip viršelį
Kaip sujungti to paties asmens veidų grupes?
- Atidarykite Prisiminimus ir palieskite skirtuką Draugai
- Palieskite Pasirinkti arba paspauskite ir palaikykite veidų grupę
- Pasirinkite 2 ar daugiau grupių
- Palieskite Sujungti ir vykdykite nurodymus, kad patvirtintumėte arba įvardytumėte sujungtą grupę
Kaip rodomų istorijų ir Prisiminimų pranešimai naudoja veidų grupes?
Jei pasirinkote grupuoti Prisiminimus pagal veidus, Istorijų pavadinimuose arba pranešimuose apie Prisiminimais pagrįstas rodomas istorijas galite matyti vardus, kuriuos paskyrėte veidų grupėms, kai juose pasirodo jūsų draugas
Norėdami įjungti arba išjungti rodomas istorijas, atlikite toliau nurodytus veiksmus.
- „Mano paskyra“ palieskite krumpliaračio piktogramą ⚙️, kad atidarytumėte Nustatymus.
- Slinkite žemyn iki „Programa ir Privatumas“ ir palieskite „Mano programa“
- Palieskite „Prisiminimai“
- Įjunkite arba išjunkite „Prisiminimai“ nustatymo jungiklį.
Kaip išjungti veidų grupes?
Nustatymuose galite išjungti veidų grupavimą. Tai padarius bus ištrintos visos jūsų veidų grupės ir grupių etiketės. Jei vėliau jį vėl įjungsite, gali tekti pradėti iš naujo.
- „Mano paskyra“ palieskite krumpliaračio piktogramą ⚙️, kad atidarytumėte Nustatymus.
- Slinkite žemyn iki „Programa ir Privatumas“ ir palieskite „Mano programa“
- Palieskite „Prisiminimai“
- Palieskite „Veidų grupės“
- Išjunkite veidų grupes ir palieskite „Išjungti“, kad patvirtintumėte
Išjungus veidų grupes, skirtukas „Draugai“ išlieka „Prisiminimuose“ ir gali parodyti, kaip vėl įjungti šią funkciją.