Vietos bendrinimas „Snap žemėlapyje“ pagal numatytuosius nustatymus yra išjungtas. Tik tavo pasirinkti žmonės gali matyti tavo vietą – gali pasirinkti bendrinti savo vietą su visais draugais, kuriuos taip pat pridėjai, arba tik su pasirinktų draugų grupe.
„Snap žemėlapio“ informaciją taip pat matysi profiliuose, kai bendrinsi savo vietą su draugais.
Vietos bendrinimo nustatymai
Tik tavo pasirinkti draugai gali matyti tavo vietą žemėlapyje. Norėdamas reguliuoti vietos bendrinimo nustatymus:
- Atidaryk „Snap žemėlapį“.
- Bakstelėk krumpliaračio piktogramą apatiniame dešiniajame kampe, kad atidarytum žemėlapio nustatymus. Jei susiejote „Spotify“ su savo paskyra, šio nustatymų puslapio pavadinimas bus „Kas gali matyti mano vietovę ir muziką“.
- Pasirink, kas gali matyti tavo vietą:
- Mano draugai: visi tavo draugai gali matyti tavo vietą.
- Mano draugai, išskyrus...: dalykis su visais draugais, išskyrus kelis pasirinktus.
- Tik šie draugai...: pasirink konkrečius draugus, su kuriais nori dalintis.
- Vaiduoklio režimas: laikyk savo vietą paslėptą nuo visų!
„Now“ groja žemėlapyje
Jei susiejote „Spotify“, po vietos privatumo valdikliais matysite skiltį „„Now“ groja“. Šioje skiltyje rodoma jūsų aktyvios muzikos dalijimosi būsena (pvz., „Bendrinama iš „Spotify“). Jei jokia muzikos programėlė neprijungta, joje bus nurodyta „Susiekite „Spotify“, kad pradėtumėte!“