Jei jau turite „Bitmoji“ ir norite susieti jį su „Snapchat“…
- Atsisiųskite naujausias „Snapchat“ ir „Bitmoji“ versijas į savo telefoną
- Atidarykite „Bitmoji“ programą
- Bakstelėkite krumpliaračio piktogramą viršutiniame dešiniajame kampe
- Slinkite žemyn, kad rastumėte „Nuoroda į Snapchat"
- Spustelėkite „Tęsti" kad susisetumėte savo „Bitmoji" paskyrą su "Snapchat"!
- Jei su paskyra jau susiejote „Bitmoji“, negalėsite susieti kitos „Bitmoji“ paskyros, kol neatsiesite savo paskyrų.
Atkreipkite dėmesį: jei jūsų „Bitmoji“ paskyra buvo sukurta naudojantis „Snapchat“ prisijungimu, atsiejus ji tampa atskira „Bitmoji“ paskyra, susieta su jūsų el. pašto adresu. Negalite pridėti telefono numerio arba naudoti telefono numerio, kad prisijungtumėte prie tos „Bitmoji“ paskyros. Naudokite paskyroje esantį el. pašto adresą, kad prisijungtumėte arba atkurtumėte prieigą.
Daugiau informacijos žr. el. pašto adreso keitimas mano „Bitmoji“ paskyroje.
Norėdami pašalinti „Bitmoji“ iš „Snapchat“ paskyros…
- Palieskite savo „Bitmoji“ arba „Istorijos“ piktogramą viršuje, kad atidarytumėte „Mano paskyros“ ekraną.
- Bakstelėkite krumpliaračio piktogramą viršutiniame dešiniajame kampe
- Slinkite žemyn iki „Programos ir privatumas“ ir palieskite „Mano programa“.
- Skiltyje „Tinkinti išvaizdą“ palieskite „Bitmoji“
- Spustelėkite „Pašalinti Mano Bitmoji"
Atkreipkite dėmesį: Jei sukūrėte „Bitmoji“ naudodamiesi „Snapchat“, atsiejus bus visam laikui ištrintas „Bitmoji“ avataras ir visi jūsų drabužių spintoje išsaugoti mados gaminiai, įskaitant įsigytus daiktus.
Kodėl savo profilyje vis dar matau „Bitmoji“, kai jį pašalinu?
Jei anksčiau bandėte sukurti pseudoportretą, jūsų įrenginyje gali būti išsaugotas pseudoportreto juodraštis. Pašalinus „Bitmoji“, profilyje vietoj numatytųjų vietos rezervavimo pseudoportretų gali būti rodomas anksčiau sukurtas pseudoportreto juodraštis.
Tai matote tik jūs savo profilyje. Kai jūsų „Bitmoji“ pašalinamas, draugai jūsų profilyje ar pokalbyje neturėtų matyti jūsų seno „Bitmoji“. Jei draugas vis dar mato jūsų „Bitmoji“, kai jį pašalinote, jam gali tekti atnaujinti turinį, uždarant ir iš naujo atidarant „Snapchat“.