Kaip išsaugoti „Snapchat“ pokalbių pranešimus?
Spustelėkite pranešimą, kad jį išsaugotumėte. Jei apsigalvosite, galite dar kartą paliesti pranešimą, kad panaikintumėte jo išsaugojimą.
Kaip ištrinti „Snapchat“ pokalbių pranešimus?
Norėdami ištrinti pranešimą, paspauskite ir palaikykite jį, tada palieskite „Ištrinti“.
Kada negaliu ištrinti „Snapchat“ pokalbių pranešimų?
Galite ištrinti žinutes, "Snaps" "Bitmoji", Prisiminimus, ir iš jūsų išsiųstas Nuotraukas. Tačiau negalite ištrinti kitų „Snapchatters“ išsiųstų pranešimų.
Be to, jei ką nors užblokavote, daugiau nematysite savo Pokalbio, todėl negalėsite išsaugoti arba ištrinti pranešimų iš savo Pokalbio su tuo asmeniu.
Atkreipk dėmesį: kai ištrini pranešimą, stengiamės jį pašalinti iš savo serverių ir tavo draugų įrenginių. Tai ne visada gali pavykti iš karto, jei kas nors turi blogą interneto ryšį arba naudoja seną „Snapchat“ versiją.
Kas nutinka su išsaugotais Pokalbio pranešimais, kai nebedraugauji su kuo nors?
Išsaugojus pranešimą, jis išsaugomas Pokalbyje, kad jūs ir jūsų draugas galėtumėte matyti. Jei tu ir kitas „Snapchatter“ nebėra draugai, pavyzdžiui, jei pašalinote vienas kitą iš draugų arba užblokavote vienas kitą, išsaugoti pranešimai jūsų asmeniniame Pokalbyje laikui bėgant gali būti pašalinti iš mūsų sistemų ir gali nebebūti rodomi Pokalbyje.