Kaip blokuoti draugą „Snapchat“?
Kai užblokuojate draugą, jis negalės jums siųsti „Snaps“ arba pokalbių.
Norėdami blokuoti draugą, atlikite toliau nurodytus veiksmus „Snapchat“ programėlėje…
- Braukite dešinėn, kad pereitumėte į Pokalbių ekraną
- Spustelėkite ir palaikykite nuspaudę draugo vardą
- Bakstelėkite „Valdyti draugystę“
- Spustelėkite „Blokuoti"
Arba…
- Braukite dešinėn, kad pereitumėte į Pokalbių ekraną
- Bakstelėkite Pokalbį su tuo draugu
- Viršuje spustelėkite jų profilio piktogramą
- Viršuje spustelėkite tris
apskritimus, tada spustelėkite „Valdyti draugystę“ - Spustelėkite „Blokuoti"
Kas nutinka, kai ką nors užblokuojate „Snapchat“?
Užblokavus ką nors „Snapchat“ platformoje, galite valdyti, kas gali susisiekti su jumis arba sąveikauti su jumis programėlėje. Kai užblokuojate naudotoją, iš esmės nutraukiate bet kokį tiesioginį bendravimą tarp jūsų ir to asmens.
Kai užblokuosite, tas asmuo negalės jums siųsti „Snaps“ ar pokalbių ir jis nebematys jūsų istorijų ar amuletų. Jūsų „Snap žemėlapis“ vieta taip pat tampa paslėpta nuo jų — net jei ja anksčiau dalijotės. Iš jūsų perspektyvos, jų rodomas vardas dings iš jūsų draugų kanalo, o visi aktyvūs asmeniniai pokalbiai nebebus matomi.
Jei jį atblokuosite vėliau, galite nematyti visos savo ankstesnės pokalbių istorijos su tuo asmeniu. Išsaugoti pranešimai gali būti pašalinti, kai jūs ir tas asmuo nebėra draugai, įskaitant atvejus, kai užblokavote vienas kitą.
Jei jūs ir užblokuotas asmuo dalyvaujate grupės pokalbyje, jų užblokavimas nepašalina jūsų iš tos grupės. Vis tiek galėsite matyti visus pranešimus, kuriuos jie siunčia tai grupei, bet jie negalės jums siųsti asmeninių žinučių arba pridėti jūsų prie naujų grupių. Jei nenori matyti jų pranešimų, visada gali pasirinkti išeiti iš grupės.
Blokavimas taip pat turi įtakos matomumui likusioje „Snapchat“ dalyje. Negausi momentinių nuotraukų, pokalbių ar istorijų iš užblokuotos paskyros, ir jos nebus rodomos Paieškos rezultatuose, geriausių draugų sąraše ar Spartusis pridėjimas pasiūlymuose. Asmuo, kurį užblokavai, negaus pranešimo apie tai, tačiau jis gali suprasti, kad yra užblokuotas, jei pastebės, kad nebegali peržiūrėti tavo profilio arba susisiekti su tavimi.
Verta žinoti, kuo skiriasi draugo užblokavimas ir draugo pašalinimas. Jei visiškai užblokuojate ką nors, jis negali jokiu būdu bendrauti su jumis. Kita vertus, pašalinus draugą jis tiesiog išbraukiamas iš tavo draugų sąrašo – jis vis tiek gali matyti bet kokį viešąjį turinį, kurį bendrini, priklausomai nuo tavo privatumo nustatymų.
Norėdami ką nors blokuoti, eikite į draugų kanalą, palieskite ir palaikykite jo rodomą vardą, pasirinkite „Tvarkyti draugystę“ ir tada pasirinkite „Blokuoti“. Jei apsigalvosite, galite bet kada atblokuoti juos savo nustatymuose.
Jei kada nors pasijausite nepatogiai arba manote, kad kažkas pažeidžia „Snapchat“ taisykles ir nuostatas, taip pat galite pranešti apie paskyrą arba konkretų „Snap“ tiesiogiai programėlėje arba naudodami žiniatinklio formą.