Snapchat saglabā jūsu sarunas ar My AI, taču My AI laika gaitā neatcerēsies jūsu iepriekšējās sarunas ar to. Jūs jebkurā laikā varat dzēst savus My AI datus sadaļā Iestatījumi.
Lai izdzēstu neseno saturu, kas kopīgots ar My AI pēdējo 24 stundu laikā…
- Turiet nospiestu ziņojumu savā Tērzēšana ar My AI
- Pieskarieties opcijai “Dzēst”
Lai izdzēstu visu iepriekš ar My AI kopīgoto saturu…
Sistēmā iOS:
- Pieskarieties savai profila ikonai un pieskarties zobrata ikonai, lai atvērtu Iestatījumi
- Ritiniet uz leju līdz elementam “Privātuma vadīklas”
- Pieskarieties “Dzēst datus”
- Pieskarieties “Dzēst My AI datus” un apstipriniet
Sistēmā Android:
- Pieskarieties savai profila ikonai un pieskarties zobrata ikonai, lai atvērtu Iestatījumi
- Ritiniet uz leju līdz elementam “Konta darbības”
- Pieskarieties “Dzēst My AI datus” un apstipriniet
Lai izdzēstu saglabātos Team Snapchat tērzēt datus
Dzēšot jūsu tiešo My AI datu, saglabātie Team Snapchat tērzēt dati netiek dzēsti. Izmantojiet atsevišķu Team Snapchat datu kontroli.
- Pieskarieties savai profila ikonai un pieskarties zobrata ikonai, lai atvērtu Iestatījumi
- Ritiniet uz leju līdz “Privātuma vadīklas”
- Pieskarieties “Dzēst datus” un atrodiet “Dzēst sarunas”
- Pieskarieties “Team Snapchat” un apstipriniet
Ņemiet vērā! Attiecīgo My AI datu dzēšana no Snapchat serveriem var ilgt līdz 30 dienām.
Papildinformāciju par My AI un to, ko tas dara un neatceras, skatiet...