Mans profils ir jauns atvēlēts satura profils Snapchat lietotājiem, kas jaunāki par 16 gadiem. Jūs varat izmantot Manu profilu, lai izveidotu, saglabātu un rādītu savus iecienītākos Stāstus un Spotlight videoklipus tikai saviem draugiem. Snapchatter lietotāji šajā vecuma grupā vairs nevarēs publicēt Spotlight saturu, kas redzams lietotājiem, kuri nav draugi.
Kā es varu sākt izmantot savu profilu?
Lai sāktu izmantot Manu profilu…
- Pieskarieties savai Bitmoji ikonai kameras ekrāna augšdaļā.
- Pieskarieties “Mans profils”, lai sāktu reģistrāciju.
- Pieskarieties “Izveidot manu profilu”
- Pievienojiet saturu savam profilam, lai parādītu draugiem!
Vai varu joprojām kopīgot sadaļā Spotlight?
Jā. Jūs joprojām varat publicēt saturu sadaļā Spotlight, izmantojot Manu profilu. Jūsu Spotlight ziņas ir redzamas tikai jūsu draugiem, nevis Snapchatters, kas nav jūsu draugi. Ziņas tiek rādītas cilnē "Spotlight" manā profilā, un jūsu draugi var tās redzēt arī lietotnes sadaļā Spotlight.
Kas var skatīt mana profila saturu?
Tikai jūsu draugi var skatīt jūsu saglabātos Stāstus, Spotlight ziņas un Pārpublicēts saturs. Snapchatteri, kas nav jūsu draugi, nevar skatīt saturu jūsu profilā.
Profila attēli un fona attēli ir redzami personām, kas nav draugi.
Vai varu publicēt Snap karte, izmantojot savu "My Profile"?
Publiska publicēšana Snap karte un vietas Stāsti Kartē nav pieejami, izmantojot "My Profile". Jūs joprojām varat ietagot savu atrašanās vietu savos Snapos, kas būs redzami tikai draugiem.
Kā es varu pievienot saturu Manam profilam?
Varat pievienot Snaps savam "My Profile" no sava Ziņu arhīva, Atmiņas vai Camera Roll. Tie parādīsies cilnē “Stāsti” manā profilā, un tos var skatīt tikai draugi.
Varat publicēt Spotlight, un šie Snaps parādīsies cilnē “Spotlight” manā profilā. Jūsu draugi var redzēt jūsu Spotlight publikācijas arī lietotnes sadaļā Spotlight.
Kas notiks ar manu profilu, ja es kļūšu tiesīgs izveidot Publisko profilu?
Ja kļūsiet tiesīgs, jūs redzēsiet iespēju jaunināt uz ierobežotu Publisko profilu. Ja jaunināsiet, jūsu iepriekš radīto Stāstu un Spotlight saturu varēs skatīt vairāk Snapchat lietotāju.
Lūdzu, ņemiet vērā: pēc jaunināšanas uz Publisko profilu, jūs nevarat pārslēgties atpakaļ uz Manu profilu. Jūs varat dzēst saglabātos Stāstus vai Spotlight ziņas vai dzēst savu Publisko profilu jebkurā laikā, ja vēlaties.