Ņemiet vērā: šī funkcija nav pieejama visos ģeogrāfiskajos reģionos vai visos kontu veidos.
Lai palīdzētu jums pārlūkot un meklēt Snapus, kas saglabāti sadaļā Atmiņas, varat izvēlēties grupēt Atmiņas pēc sejas un pievienot etiķeti šīm grupām. Šīs grupas un visas jūsu pievienotās etiķetes ir redzamas tikai jums, un šo funkciju jebkurā laikā varat atspējot sadaļā Iestatījumi.
Kā es varu redzēt savas seju grupas?
Ja esat izvēlējies grupēt Atmiņas pēc sejas, savas seju grupas varat atrast sadaļā Atmiņas:
- Atveriet Atmiņas
- Pieskarieties cilnei Draugi (blakus Camera Roll)
Jūs varat arī atrast sejas grupas, pieskaroties Meklēšanas ikonai sadaļā Atmiņas vai no Draugiem sadaļā Mani Snapi, kad tiek parādīta šī sadaļa.
Kā darbojas sejas grupas?
Ja esat izvēlējies grupēt Atmiņas pēc sejas, mēs vispirms pārbaudīsim Snapus, ko saglabājāt Atmiņās, lai noskaidrotu, vai tajos nav sejas. Tad mēs izmantosim sejas modeli, kas ģenerē sejas attēla skaitlisku attēlojumu, salīdzināsim ar citiem līdzīgiem skaitliskiem attēlojumiem un mēģināsim noskaidrot, kad vairākos Snapos, iespējams, ir redzama tā pati seja. Snapus ar līdzīgām sejām, kas, mūsuprāt, ir viena un tā pati seja, mēs grupējam "sejas grupās", lai palīdzētu jums ātri atrast Snapus ar šo seju.
Izvēloties grupēt Atmiņas pēc sejas, jūs uzdodat mums veidot sejas modeļus tām sejām, kas tiek rādītas jūsu Atmiņās. Saskaņā ar noteiktu valstu vai štatu tiesību aktiem šie modeļi var tikt uzskatīti par biometriskajiem identifikatoriem vai informāciju. Ja izdzēsīsiet savu Snapchat kontu, mēs noņemsim jūsu seju grupas, jūsu izveidotās etiķetes un seju modeļus, kas izmantoti to ģenerēšanai. Mēs varam arī dzēst šos datus, ja jūsu konts būs neaktīvs divus gadus, lai gan konkrēti saglabāšanas periodi var atšķirties atkarībā no jūsu vietējiem tiesību aktiem.
Kas notiek, kad izslēdzu seju grupas?
Ja atteiksieties grupēt Atmiņas pēc sejām, mēs dzēsīsim seju grupas un saistītās etiķetes no jūsu Atmiņām, kā arī sejas modeli, kas ģenerēja seju grupas.
Kas notiek, ja izdzēšu Snap no savām Atmiņām?
Ja izdzēšat Snap sadaļā Atmiņas, mēs dzēsīsim jebkuru sejas modeli, kas ģenerēts tieši no šī Snap.
Kā ieslēgt sejas grupēšanu manās Atmiņās?
Lai pieteiktos:
- Atveriet Atmiņas
- Pieskarieties cilnei Draugi
- Pieskarieties Turpināt uzvednē, lai piekristu.
Kā varu pievienot vai mainīt sejas grupas etiķeti savās Atmiņās?
- Atveriet Atmiņas un pieskarieties cilnei Draugi (vai atveriet grupu no Meklēšanas vai Draugi sadaļā Mani Snaps)
- Pieskarieties sejas grupai
- Ja nav etiķetes, pieskarieties Pievienot parādāmo vārdu. Lai mainītu esošu parādāmo vārdu, pieskarieties trīs punktu ikonai un pieskarieties Mainīt personu
- Pieskarieties Gatavs
Kā nomainīt sejas Grupas vāka fotoattēlu?
- Atveriet sejas Grupu
- Pieskarieties trīs punktu ikonai
- Pieskarieties Mainīt vāku
- Pieskarieties Snap , kuru vēlaties kā vāku
Kā apvienot seju grupas tai pašai personai?
- Atveriet Atmiņas un pieskarieties cilnei Draugi
- Pieskarieties Atlasīt vai nospiediet un turiet seju grupu
- Atlasiet 2 vai vairāk grupas
- Pieskarieties Apvienot un izpildiet uzvednes, lai apstiprinātu vai nosauktu apvienoto grupu
Kā paziņojumos par atlasītiem stāstiem un Atmiņām tiek izmantotas seju grupas?
Ja esat pieteicies grupēt Atmiņas pēc sejas, jūs varat redzēt vārdus, ko esat piešķīris seju grupām Stāstu nosaukumos vai paziņojumos par Atmiņās balstītiem atlasītiem stāstiem, kad jūsu draugs tajos parādīsies
Lai iespējotu vai atspējotu atlasītus stāstus, veiciet tālāk norādītās darbības.
- Sadaļā Mans konts pieskarieties zobrata ikonai ⚙️, lai atvērtu sadaļu Iestatījumi.
- Ritiniet uz leju līdz “Lietotne un privātums” un pieskarieties “Mana lietotne”
- Pieskarieties vienumam “Atmiņas”
- Ieslēdziet vai izslēdziet iestatījumu “Atmiņas”.
Kā izslēgt seju grupas?
Seju grupēšanu varat atspējot sadaļā Iestatījumi. Tādējādi tiks dzēstas visas jūsu seju grupas un grupu etiķetes. Ja vēlāk to iespējosiet vēlreiz, jums, iespējams, būs jāsāk no jauna.
- Sadaļā Mans konts pieskarieties zobrata ikonai ⚙️, lai atvērtu sadaļu Iestatījumi.
- Ritiniet uz leju līdz “Lietotne un privātums” un pieskarieties “Mana lietotne”
- Pieskarieties vienumam “Atmiņas”
- Pieskarieties vienumam “Seju grupas”
- Izslēdziet seju grupas un pieskarieties “Izslēgt”, lai apstiprinātu
Pēc seju grupu izslēgšanas cilne Draugi paliek sadaļā Atmiņas un var jums parādīt, kā atkal ieslēgt šo funkciju.