Ja jums jau ir Bitmoji un vēlaties to saistīt ar Snapchat…
- Lejupielādējiet savā tālrunī jaunākās Snapchat un Bitmoji versijas
- Atveriet Bitmoji lietotni
- Pieskarieties pie zobrata ikonas augšējā labajā stūrī
- Ritiniet uz leju, lai atrastu “Saite uz Snapchat”
- Pieskarieties “Turpināt”, lai saistītu savu Bitmoji kontu ar Snapchat!
- Ja ar jūsu kontu jau ir saistīts Bitmoji konts, jūs nevarēsiet saistīt citu Bitmoji kontu, kamēr nebūsiet atsaistījis savus kontus.
Lūdzu, ņemiet vērā: ja jūsu Bitmoji konts tika izveidots, izmantojot Snapchat pieteikšanos, pēc atsaistīšanas tas kļūst par atsevišķu Bitmoji kontu, kas saistīts ar jūsu e-pastu. Jūs nevarat pievienot vai izmantot tālruņa numuru, lai pieteiktos šajā Bitmoji kontā. Izmantojiet konta norādīto e-pastu, lai pierakstītos vai atgūtu piekļuvi.
Lai iegūtu Papildinformāciju, skatiet sadaļu E-pasta maiņa manā Bitmoji kontā.
Lai noņemtu savu Bitmoji no sava Snapchat konta…
- Augšpusē pieskarieties savai Bitmoji vai Stāsts ikonai, lai atvērtu ekrānu Mans konts.
- Pieskarieties pie zobrata ikonas augšējā labajā stūrī
- Ritiniet uz leju līdz “Lietotne un privātums” un pieskarieties “Mana lietotne”.
- Sadaļā “Pielāgot izskatu” pieskarieties vienumam “Bitmoji”
- Pieskarieties vienumam “Noņemt manu Bitmoji”
Ņemiet vērā: ja izveidojāt Bitmoji , izmantojot Snapchat, atsaistīšana neatgriezeniski dzēsīs jūsu Bitmoji avatāru un visas jūsu Skapī saglabātās modes preces, tostarp iegādātās preces.
Kāpēc es joprojām redzu Bitmoji savā profilā pēc to noņemšanas?
Ja iepriekš mēģinājāt izveidot iemiesojumu, jūsu ierīcē var tikt saglabāts avatāra uzmetums. Kad būsiet noņēmis savu Bitmoji, jūsu Profilā var tikt rādīts jūsu iepriekš izveidotais avatāra uzmetums, nevis noklusējuma vietturu avatāri.
Tikai jūs to redzat savā Profilā. Kad jūsu Bitmoji tiek noņemts, draugiem nevajadzētu redzēt jūsu veco Bitmoji jūsu profilā vai tērzēt. Ja draugs joprojām redz jūsu Bitmoji pēc tam, kad to noņēmāt, iespējams, viņam būs nepieciešams atsvaidzināt, aizverot un atkārtoti atverot Snapchat.