Wat is een Plaatsbezoek?
Er is sprake van een plaatsbezoek wanneer je een plaats tagt op een Snap, door een plaatssticker of -filter toe te voegen, door een plaats in je onderschrift te schrijven of door een plaats te taggen op de pagina 'Sturen naar'. Je kunt die Snap overal delen, inclusief Verhalen, directe Snaps, Spotlight of de Kaart.
Als je jouw locatie deelt met Snapchat, voegen we ook Plaatsbezoeken toe op basis van je locatiegegevens.
Wat is Mijn top plaatsen op Snap Kaart?
Mijn top plaatsen is een Filter-chip op Snap Kaart die je helpt om je vaak bezochte plaatsen te vinden. Zoek op de Kaart naar de rij Filters bovenaan de kaart. De chips omvatten Mijn top plaatsen, Herinneringen, Trending, Voetstappen en Bezocht.
Tikken op Mijn top plaatsen om de hub Mijn top plaatsen te openen als een blad over de Kaart. Vanuit de hub kun je bladeren door je top en opgeslagen plaatsen en een Plaatsprofiel openen voor meer informatie.
Mijn top plaatsen is privé voor jou, net zoals je lijst Bezocht en Voetstappen. Het verandert niet wie jouw locatie op Snap Kaart kan zien .
Hoe kan ik mijn Bezochte Plaatsen bekijken?
Tik op de Kaart op Bezocht in de Filter-rij om de Plaatsen-box te openen. Je ziet een lijst met plaatsen die je hebt bezocht en plekken die zijn gemarkeerd als 'Bezocht' op je basiskaart. Voor een Snelkoppeling naar de plaatsen die je het vaakst bezoekt, tik je op Mijn top Plaatsen in dezelfde rij.
Wat betekent 'Topbezoeker' op de Kaart?
Als je een plaats vaak bezoekt, zie je mogelijk een trofee voor 'Topbezoeker' op de Kaart en op het Plaatsprofiel.
Hoelang worden Plaatsbezoeken geregistreerd?
Bezoeken worden bewaard zolang je account loopt, tenzij je ze verwijdert of je locatiegeschiedenis wist.
Hoe verwijder ik een plaats van mijn lijst 'Bezocht'?
Houd in de lijst 'Bezocht' een plaats ingedrukt en tik op ‘Plaatsbezoek verwijderen’. Hiermee worden alle bezoeken voor die plaats verwijderd. Je kunt ook de tag ‘Bezocht’ op een Plaats-profiel ingedrukt houden.
Hoe wis ik alle Bezochte plaatsen?
Volg de onderstaande stappen om al je bezochte plaatsen in één keer te wissen.
- Open Mijn account en tik op het tandwielicoon om Instellingen te openen
- Tik op 'Gegevens wissen' > 'Locatiegeschiedenis wissen'
- Bevestig om je reisupdates en plaatsen die je hebt bezocht te wissen