Hva er et stedsbesøk?
Et Place Visit er når du tagger et Place på en Snap – ved å legge til et Place-klistremerke eller -filter, skrive et Place i bildeteksten, eller tagge et Place på «Send til»-siden. Du kan dele den Snap hvor som helst, inkludert i Historier, direkte Snap, Spotlight eller på Kartet.
Hvis du deler posisjonen din med Snapchat, vil vi også legge til besøk på steder basert på posisjonsdataene dine.
Hva er My Top Places på Snap-kart?
My Top Places er en filterbrikke på Snap-kart som hjelper deg med å komme deg til dine hyppige stedsbesøk. På kartet, se etter filterraden langs toppen av kartet. Brikkene inkluderer My Top Places, Minner, Trending, Fotspor og Besøkte.
Trykk på My Top Places for å åpne huben My Top Places som et ark over kartet. Fra huben kan du bla gjennom dine toppsteder og lagrede steder og åpne en stedsprofil for mer informasjon.
My Top Places er privat for deg, i likhet med Visited-listen din og Fotspor. Den endrer ikke hvem som kan se posisjonen din på Snap-kart.
Hvordan kan jeg se mine besøkte steder?
På kartet trykker du på Besøkt i filterlinjen for å åpne steds-skuffen. Du får se en liste over steder du har besøkt og punkter merket med «Besøkt» på grunnkartet ditt. For en snarvei til steder du besøker oftest, trykk på My Top Places på samme rad.
Hva betyr «Topp-besøkende» på kartet?
Hvis du besøker et sted ofte, kan det hende du ser et «Toppbesøker»-trofé på Kartet og på Stedsprofilen.
Hvor lenge registreres stedsbesøk?
Besøk beholdes i kontoen din med mindre du fjerner dem eller sletter posisjonshistorikken din.
Hvordan fjerner jeg et sted fra mine besøkte-listen min?
Fra besøkte-listen trykker du og holder på et sted og trykker på «Fjern stedsbesøk». Dette fjerner alle besøk for det stedet. Du kan også trykke og holde på taggen «Besøkt» på en stedsprofil.
Hvordan fjerner jeg alle besøkte steder?
For å fjern alle dine besøkte steder samtidig, følger du trinnene nedenfor.
- Åpne Min konto og trykke på tannhjulikonet for å åpne Innstillinger
- Trykke på «Slett data» > «Slett posisjonslogg»
- Bekreft for å fjern dine reiseoppdateringer og steder du har besøkt.