Snapchat przechowuje Twoje rozmowy z My AI, ale wraz z upływem czasu My AI będzie zapominać Wasze poprzednie konwersacje. W dowolnym momencie możesz usunąć swoje dane My AI w Ustawieniach.
Aby usunąć ostatnie treści udostępnione My AI w ciągu ostatnich 24 godzin...
- Przytrzymaj dłużej wiadomość na swoim czacie z My AI.
- Stuknij „Usuń”.
Aby usunąć wszystkie poprzednie treści udostępnione My AI…
W systemie iOS:
- Stuknij ikonę profilu, a następnie ikonę koła zębatego.
- Przewiń do pozycji „Kontrola prywatności”.
- Stuknij „Usuń dane”.
- Stuknij „Usuń dane My AI” i potwierdź.
W systemie Android:
- Stuknij ikonę profilu, a następnie ikonę koła zębatego.
- Przewiń do „Działań na koncie”.
- Stuknij „Usuń dane My AI” i potwierdź.
Aby usunąć zapisane dane Team Snapchat
Usunięcie Twoich bezpośrednich danych My AI nie powoduje usunięcia zapisanych danych Team Snapchat. Skorzystaj z osobnej funkcji sterowania danymi Team Snapchat .
- Stuknij ikonę profilu, a następnie ikonę koła zębatego, by przejść do menu Ustawienia.
- Przewiń w dół do opcji „Kontrola prywatności”
- Stuknij „Wyczyść dane” i znajdź „Wyczyść rozmowy”
- Stuknij „Team Snapchat” i potwierdź
Pamiętaj: Usunięcie odpowiednich danych My AI z serwerów Snapchat może potrwać do 30 dni.
Aby uzyskać więcej informacji o My AI oraz o zapamiętywanych przez nią treściach, zobacz...