Jeśli zobaczysz w Polecanych Snapa, który Ci się podoba, możesz go ponownie udostępnić, aby inni mogli go zobaczyć! Ponowne udostępnienia są publiczne, więc każdy może je zobaczyć, w tym na Twoim profilu publicznym i w kanale Polecane. Aby ponownie udostępnić Snapa z Polecanych, stuknij ikonę przycisku ponownego udostępnienia. Aby usunąć ponowne udostępnienie, stuknij jeszcze raz przycisk ponownego udostępnienia.
Przesłane dalej Snapy znajdziesz na swoim profilu publicznym, w zakładce ponowne udostępnienia. Zakładka pojawi się, jeśli masz co najmniej jedną zapisaną Story lub post w Polecanych na swoim profilu publicznym. Ponowne udostępnienia są również widoczne na Twoim profilu, w sekcji Ulubione Polecane i ponowne udostępnienia.
Uwaga: Ta funkcja jest wprowadzana stopniowo i może nie być jeszcze dla Ciebie dostępna.