Snapchat stochează conversațiile tale cu My AI, însă My AI nu își va aminti în timp conversațiile anterioare cu tine. Poți șterge datele tale My AI în orice moment din Setări.
Pentru a șterge conținutul recent partajat cu My AI în ultimele 24 de ore...
- Apasă lung pe mesajul din conversația cu My AI
- Atinge „Șterge”
Pentru a șterge tot conținutul partajat în trecut cu My AI...
Pe iOS:
- Atinge pictograma Profilului tău și apoi atinge pictograma rotiței pentru a merge la Setări
- Derulează în jos la „Controalele de confidențialitate”
- Atinge „Șterge datele”
- Atinge „Șterge datele mele din My AI” și confirmă
Pe Android:
- Atinge pictograma Profilului tău și apoi atinge pictograma rotiței pentru a merge la Setări
- Derulează în jos până la „Acțiuni cont”
- Atinge „Șterge datele mele din My AI” și confirmă
Pentru a șterge datele stocate din conversează Team Snapchat
Ștergerea datelor directe ale My AI nu șterge datele stocate de conversează Team Snapchat. Folosește controlul de date separat al Team Snapchat .
- Atinge pictograma Profilului tău și apoi atinge pictograma rotiței pentru a merge la Setări
- Derulează în jos până la „Controale de confidențialitate”
- Atinge „Șterge date” și găsește „Conversații clare”
- Atinge „Team Snapchat” și confirmă
Te rugăm să reții: Poate dura până la 30 de zile pentru a șterge datele relevante My AI de pe serverele Snapchat.
Pentru mai multe informații despre My AI și ce își amintește și ce nu, consultă...