Autentificarea cu un cont salvat îți permite să te conectezi din nou la contul tău Snapchat cu o singură atingere.
Adaugă informațiile de autentificare la cont pe dispozitivul tău
- Atunci când te autentifici, este posibil să fii întrebat dacă dorești să salvezi datele de autentificare.
- Dacă optezi să-ți salvezi datele de autentificare, după ce te deconectezi, contul tău va apărea pe ecranul de autentificare data viitoare, astfel încât să te poți autentifica din nou cu o singură atingere
- Dacă utilizezi un dispozitiv partajat sau al unui prieten, renunță la salvarea datelor de autentificare pentru a-ți proteja contul
Reține: dacă contul tău rămâne pe ecranul de conectare și notificările sunt activate, este posibil să primești în continuare memento-uri push limitate când ești deconectat. Află mai multe în De ce primesc notificări Snapchat când sunt deconectat?
(doar pentru iOS) Utilizează un cont salvat pe un dispozitiv nou
- Instalează Snapchat pe noul tău dispozitiv iOS
- Dacă ți-ai salvat deja datele de autentificare pe un alt dispozitiv care folosește același cont iCloud, contul tău salvat poate apărea și pe ecranul de conectare Snapchat de pe noul tău dispozitiv iOS
- Atinge contul tău pentru a te conecta cu o atingere
Elimină informațiile de autentificare la cont de pe dispozitivul tău
- Deconectează-te de pe Snapchat de pe dispozitivul tău
- Pe ecranul galben care apare, atinge „Elimină cont” de sub contul pe care dorești să-l elimini