Profilul meu este un nou profil de conținut dedicat pentru Snapchatterii cu vârsta de sub 16 ani. Poți utiliza Profilul meu pentru a crea, salva și prezenta Poveștile tale preferate și videoclipurile Spotlight doar prietenilor tăi. Snapchatterii din această grupă de vârstă nu vor mai putea posta conținut Spotlight vizibil pentru publicul care nu se află în lista lor de prieteni.
Cum încep să-mi folosesc Profilul meu?
Pentru a începe să utilizezi Profilul meu...
- Atinge pictograma Bitmoji din partea de sus a ecranului camerei foto
- Atinge „Profilul meu” pentru a începe înregistrarea
- Atinge „Creează Profilul meu”
- Adaugă conținut în Profilul tău pentru a-l arăta prietenilor tăi!
Mai pot distribui în Spotlight?
Da. Poți în continuare să postezi pe Spotlight din secțiunea Profilul meu. Postările tale Spotlight sunt vizibile doar pentru prietenii tăi, nu pentru Snapchatterii care nu sunt prietenii tăi. Postările apar în fila „Spotlight” din Profilul meu, iar prietenii tăi pot să le vadă și în secțiunea Spotlight a aplicației.
Cine poate vedea conținutul din Profilul meu?
Doar prietenii tăi pot vizualiza postările și repostările din Poveștile tale salvate și Spotlight. Snapchatterii care nu sunt prietenii tăi nu au posibilitatea de vizualizare a conținutului de pe Profilul tău.
Fotografiile de profil și imaginile de fundal sunt vizibile pentru cei care nu sunt prieteni.
Pot să postez pe Harta Snap cu Profilul meu?
Postarea publică pe Harta Snap și Poveștile de locație de pe hartă nu sunt disponibile în Profilul meu. Poți în continuare să îți etichetezi locația în Snap-urile tale, care vor fi vizibile doar pentru prieteni.
Cum adaug conținut la Profilul meu?
Poți adăuga Snap-uri la Profilul meu din Arhiva de postări, Amintiri sau Galeria foto. Acestea vor apărea în fila „Povești” din Profilul meu și pot fi văzute doar de prieteni.
Poți posta pe Spotlight, iar aceste Snap-uri vor apărea în fila „Spotlight” din Profilul meu. Prietenii tăi pot vedea postările tale Spotlight și în secțiunea Spotlight a aplicației.
Ce se întâmplă cu Profilul meu dacă devin eligibil pentru un Profil public?
Dacă devii eligibil, vei vedea o opțiune de a face upgrade la un Profil public limitat. Dacă faci upgrade, conținutul Poveste și Spotlight salvat pe care l-ai creat anterior va deveni vizibil pentru mai mulți Snapchatteri.
Te rugăm să reții: Odată ce faci upgrade la un Profil public, nu mai poți trece înapoi la Profilul meu. Poți șterge Poveștile sau postările Spotlight salvate sau poți șterge Profilul public în orice moment dacă dorești.