De ce primesc notificări Snapchat când sunt deconectat?
Poți primi în continuare notificări push Snapchat după ce te deconectezi dacă contul tău rămâne pe ecranul de conectare printr-o singură atingere și dispozitivul tău permite notificările pentru Snapchat.
Snapchat poate trimite un număr limitat de memento-uri despre activitatea din contul tău, cum ar fi mesajele necitite sau actualizările Poveștilor prietenilor. Textul notificărilor este conceput pentru a fi generic și nu afișează conținutul mesajelor private sau cine a trimis un Snap.
Te rugăm să reții: Aceste notificări urmează aceleași setări de notificare în aplicație pe care le-ai avut înainte de a te deconecta. De asemenea, au nevoie de permisiunea de notificare pentru Snapchat în setările dispozitivului tău.
Cum pot opri notificările cât timp sunt deconectat?
Poți:
- Conectează-te din nou la contul tău. Memento-urile pentru starea deconectat se opresc atunci când efectuezi o conectare.
- Elimină contul de pe ecranul de conectare dacă nu dorești conectarea cu o singură atingere pe acest dispozitiv. Află cum să adaugi sau să elimini informațiile de conectare de pe dispozitivul tău.
- Oprește notificările Snapchat din setările dispozitivului sau dezactivează anumite tipuri de notificări în Snapchat. Află cum să controlezi notificările pe iOS sau să le controlezi pe Android.
Dacă rămâi deconectat, aceste memento-uri se opresc automat după aproximativ 28 de zile.
Ce se întâmplă atunci când ating o notificare în timp ce sunt deconectat?
Atingerea notificării poate deschide Snapchat și te poate conecta din nou cu autentificarea printr-o singură atingere, iar apoi te poate duce la ecranul relevant din aplicație.
Dacă te afli pe un dispozitiv partajat, elimină informațiile de autentificare salvate pe dispozitiv dacă nu dorești ca alte persoane să se conecteze în contul tău din ecranul de autentificare.
Sunt deconectat de pe un dispozitiv, dar încă sunt conectat în altă parte. Voi primi aceste notificări?
Memento-urile pentru conturile deconectate sunt destinate conturilor care sunt deconectate pe un dispozitiv și care sunt eligibile pentru conectarea cu o singură atingere pe acel dispozitiv. Dacă ești încă conectat pe un alt dispozitiv, este posibil să nu primești memento-uri de deconectare pe dispozitivul de pe care te-ai deconectat.