Partajarea locației pe Harta Snap este dezactivată în mod implicit. Doar persoanele pe care le alegi îți pot vedea locația — poți alege să îți partajezi locația cu toți prietenii pe care i-ai adăugat la rândul tău sau doar un grup de prieteni selectați.
De asemenea, vei vedea informațiile legate de Harta Snap în Profiluri atunci când îți partajezi locația cu prietenii.
Setări de partajare a locației
Doar prietenii pe care îi alegi îți pot vedea locația pe Hartă. Pentru a-ți ajusta setările de partajare a locației:
- Deschide Hartă Snap.
- Atinge pictograma roată din colțul din dreapta jos pentru a deschide Setările Hărții. Dacă ai conectat Spotify la contul tău, titlul acestei pagini de setări va fi „Cine îmi poate vedea locația și muzica”.
- Alege cine îți poate vedea locația:
- Prietenii mei: Toți prietenii tăi îți pot vedea locația.
- Prietenii mei, cu excepția...: Distribuie cu toți prietenii cu excepția câtorva selectați.
- Doar acești prieteni...: Alege anumiți prieteni cărora să le distribui.
- Modul Fantomă: Ține-ți locația ascunsă de toată lumea!
Ce asculți acum pe Hartă
Dacă ai conectat Spotify, vei vedea o secțiune „Rulează acum” sub opțiunea de confidențialitate a locației. Această secțiune afișează starea ta actuală de partajare a muzicii (de exemplu, „Partajare de pe Spotify”). Dacă nu este conectată nicio aplicație de muzică, se va afișa „Conectează Spotify pentru a începe!”