Cum pot debloca un prieten pe Snapchat?
Poți debloca pe cineva în orice moment din Configurări.
Pentru a debloca un prieten, urmează pașii de mai jos în aplicația Snapchat...
- Apasă pe pictograma profilului tău din partea de sus a ecranului
- Apasă ⚙️ pentru a deschide Setările
- Derulează în jos și atinge „Utilizatori blocați”
- Apasă ✖️ de lângă un nume pentru a debloca acel Snapchatter
Te rugăm să reții: Deblocarea cuiva nu îl adaugă înapoi ca prieten.
Cum pot să adaug pe cineva înapoi după ce l-am deblocat?
Pentru a fi din nou prieteni, caută numele de utilizator și atinge „+ Adaugă”. Vei fi prieten cu persoana respectivă odată ce te va adăuga la rândul ei.
Până atunci, setările tale de confidențialitate decid dacă te pot contacta sau dacă îți pot vizualiza Povestea. Implicit, doar prietenii pe care i-ai adăugat pot face oricare dintre acestea.
Dacă ai probleme cu adăugarea acestora, încearcă aceste sfaturi de depanare.