Snapchat ukladá vaše konverzácie s My AI, ale My AI si časom nepamätá vaše predchádzajúce konverzácie s ňou. Údaje v sekcii My AI môžete kedykoľvek vymazať v Nastaveniach.
Ak chcete odstrániť nedávny obsah zdieľaný s My AI za posledných 24 hodín…
- Dlho stlačte správu v čete s My AI
- Ťuknite na možnosť „Odstrániť“.
Ak chcete odstrániť všetok obsah zdieľaný v minulosti s My AI…
V systéme iOS:
- Ťuknite na ikonu profilu a potom na ikonu ozubeného kolieska, čím prejdete do nastavení
- Posuňte sa dole na Ovládacie prvky ochrany súkromia.
- Ťuknite na „Odstrániť údaje“
- Ťuknite na „Odstrániť údaje My AI“ a potvrďte
V systéme Android:
- Ťuknite na ikonu profilu a potom na ikonu ozubeného kolieska, čím prejdete do nastavení
- Posuňte sa dole na položku Akcie účtu.
- Ťuknite na „Odstrániť údaje My AI“ a potvrďte
Odstránenie uložených údajov z četu Tím Snapchat
Odstránením vašich priamych údajov My AI sa neodstránia uložené údaje z četu Tím Snapchat. Použite samostatný ovládací prvok údajov tímu Snapchat.
- Ťuknite na ikonu profilu a potom na ikonu ozubeného kolieska, čím prejdete do nastavení
- Prejdite nadol na položku „Ovládacie prvky ochrany súkromia“
- Ťuknite na „Vymazať dáta“ a vyhľadajte „Vymazať konverzácie“.
- Ťuknite na „Tím Snapchat“ a potvrďte
Upozornenie: Vymazanie príslušných údajov služby My AI zo serverov Snapchatu môže trvať až 30 dní.
Viac informácií o My AI a o tom, čo si pamätá a čo nie, nájdete v…