Prihlásenie pomocou uloženého účtu vám umožní prihlásiť sa späť do vášho Účet Snapchat jedným ťuknutím.
Pridajte prihlasovacie údaje k účtu do svojho zariadenia
- Pri prihlásení sa vás môže opýtať, či chcete uložiť svoje prihlasovacie údaje.
- Ak sa rozhodnete ukladať si prihlasovacie údaje, po odhlásení sa váš účet pri ďalšom prihlásení zobrazí na prihlasovacej obrazovke, aby ste sa mohli znova prihlásiť jedným ťuknutím.
- Ak používate zdieľané zariadenie alebo zariadenie priateľa, zrušte ukladanie prihlasovacích údajov, aby ste zabezpečili svoj účet.
Upozornenie: Ak váš účet zostane na prihlasovacej obrazovke a upozornenia sú povolené, môžete dostávať obmedzené push pripomienky aj po odhlásení. Viac informácií nájdete v článku Prečo dostávam upozornenia zo Snapchatu, keď som odhlásený/á?
(Iba pre iOS) Použitie uloženého účtu na novom zariadení
- Nainštalujte si Snapchat na svoje nové zariadenie so systémom iOS
- Ak ste si už uložili prihlasovacie údaje na inom zariadení, ktoré používa rovnaký účet iCloud, váš uložený účet sa môže zobraziť aj na prihlasovacej obrazovke aplikácie Snapchat na vašom novom zariadení so systémom iOS.
- Ťuknite na svoj účet pre prihlásenie jedným ťuknutím.
Odstráňte prihlasovacie údaje k účtu na vašom zariadení.
- Odhláste sa zo služby Snapchat na svojom zariadení
- Na zobrazenej žltej obrazovke ťuknite na možnosť „Odstrániť účet“ pod účtom, ktorý chcete odstrániť.