Prečo dostávam upozornenia zo Snapchatu, keď som odhlásený/á?
Ak váš účet zostane na prihlasovacej obrazovke pre prihlásenie jedným klepnutím a vaše zariadenie povoľuje upozornenia pre Snapchat, môžete po odhlásení stále dostávať niektoré push upozornenia zo Snapchatu.
Snapchat môže posielať obmedzený počet pripomienok o aktivite na vašom účte, ako sú napríklad neprečítané správy alebo aktualizácie Príbehov priateľov. Text oznámenia je navrhnutý ako všeobecný a nezobrazuje obsah súkromnej správy ani to, kto odoslal Snap.
Upozornenie: Tieto upozornenia sa riadia rovnakými Nastaveniami upozornení v aplikácii, aké ste mali pred odhlásením. Vyžadujú tiež povolenie na odosielanie upozornení pre Snapchat v nastaveniach vášho zariadenia.
Ako zastavím upozornenia, keď som odhlásený/á?
Môžete:
- Prihláste sa späť do svojho účtu. Pripomienky pre odhlásených sa zastavia po prihlásení.
- Ak nechcete na tomto zariadení prihlasovanie jedným klepnutím, odstráňte svoj účet z prihlasovacej obrazovky. Zistite, ako pridať alebo odstrániť prihlasovacie údaje na svojom zariadení.
- Vypnite upozornenia Snapchatu v Nastaveniach zariadenia alebo vypnite konkrétne typy upozornení v Snapchate. Naučte sa, ako ovládať upozornenia v systéme iOS alebo ako ovládať upozornenia v systéme Android.
Ak zostanete odhlásení, tieto pripomienky sa automaticky zastavia približne po 28 dňoch.
Čo sa stane, keď ťuknem na upozornenie, keď som odhlásený/á?
Ťuknutím sa môže otvoriť Snapchat a prihlásiť vás späť jedným ťuknutím, potom sa dostanete na príslušnú obrazovku v aplikácii.
Ak používate zdieľané zariadenie a nechcete, aby sa ostatní prihlasovali do vášho účtu z prihlasovacej obrazovky, odstráňte uložené prihlasovacie údaje zo zariadenia.
Na jednom zariadení som odhlásený, ale na inom som stále prihlásený. Budem dostávať tieto upozornenia?
Pripomienky pre odhlásených sú určené pre účty, ktoré sú odhlásené na zariadení a umožňujú prihlásenie jedným klepnutím na danom zariadení. Ak ste stále prihlásení na inom zariadení, pripomienky po odhlásení sa vám nemusia zobrazovať na zariadení, na ktorom ste sa odhlásili.