Zdieľanie polohy na Snap mape je predvolene vypnuté. Svoju polohu uvidia iba ľudia, ktorých si vyberieš – môžeš sa rozhodnúť zdieľať svoju polohu so všetkými priateľmi, ktorých si si pridal späť, alebo len so skupinou vybraných priateľov.
Informácie o Snap mape uvidíš aj v profiloch, keď zdieľaš svoju polohu s priateľmi.
Nastavenia zdieľania polohy
Vašu polohu na mape uvidia iba priatelia, ktorých si vyberiete. Úprava nastavení zdieľania polohy:
- Otvor Snap mapu.
- Klepnutím na ikonu ozubeného kolieska v pravom dolnom rohu otvoríte Nastavenia mapy. Ak ste si so svojím účtom prepojili Spotify, v názve tejto stránky nastavení bude uvedené „Kto môže vidieť moju polohu a hudbu“.
- Vyberte, kto môže vidieť vašu polohu:
- Moji priatelia: Všetci vaši priatelia vidia vašu polohu.
- Moji priatelia, okrem...: Zdieľať so všetkými priateľmi okrem niekoľkých vybraných.
- Iba títo priatelia...: Vyberte konkrétnych priateľov, s ktorými chcete zdieľať.
- Režim duchov: Udržujte svoju polohu skrytú pred všetkými!
Teraz sa prehráva na mape
Ak ste prepojili Spotify, pod ovládacími prvkami ochrany súkromia v oblasti polohy sa zobrazí sekcia „Práve sa prehráva“. V tejto sekcii sa zobrazuje stav vášho aktívneho zdieľania hudby (napr. „Zdieľanie zo Spotify“). Ak nie je pripojená žiadna hudobná aplikácia, zobrazí sa správa „Prepojte Spotify a začnite!“