Ak už máte Bitmoji a chcete ho prepojiť so Snapchatom…
- Stiahnite si do telefónu najnovšiu verziu Snapchatu a Bitmoji
- Spustite aplikáciu Bitmoji
- Ťuknite na ikonu ozubeného kolieska v hornom pravom rohu
- Prejdite dole k ,Prepojiť so Snapchatom’
- Ťuknite na ,Pokračovať’ na prepojenie vášho účtu Bitmoji so Snapchatom!
- Ak už máte Bitmoji prepojený s vaším účtom, nebudete môcť prepojiť iný účet Bitmoji, kým nezrušíte prepojenie vašich účtov.
Upozornenie: Ak bol váš účet Bitmoji vytvorený prostredníctvom prihlásenia do služby Snapchat, po odpojení sa stane samostatným účtom Bitmoji prepojeným s vaším e-mailom. Na prihlásenie do tohto účtu Bitmoji nemôžete pridať ani použiť telefónne číslo. Na prihlásenie alebo obnovenie prístupu použite e-mailovú adresu uvedenú v účte.
Viac informácií nájdete v článku Zmena e-mailu na mojom účte Bitmoji.
Ak chcete odstrániť svoj Bitmoji zo svojho účtu Snapchat…
- Ťuknite na ikonu Bitmoji alebo Príbeh v top časti, čím otvoríte obrazovku Môj účet
- Ťuknite na ikonu ozubeného kolieska v hornom pravom rohu
- Prejdite nadol na „Aplikácia a súkromie“ a ťuknite na „Moja aplikácia“.
- V časti „Prispôsobiť vzhľad“ ťuknite na „Bitmoji“.
- Ťuknite na ,Odstrániť môj Bitmoji’
Upozornenie: Ak ste si vytvorili Bitmoji cez Snapchat, zrušenie prepojenia permanentne zmaže váš Bitmoji avatar a všetky módne predmety uložené vo vašom Šatníku vrátane predmetov, ktoré boli zakúpené.
Prečo sa mi Bitmoji stále zobrazuje na profile aj po jeho odstránení?
Ak ste sa už predtým pokúšali vytvoriť avatara, vo vašom zariadení môže byť uložený koncept avatara. Po odstránení Bitmoji sa vo vašom profile môže namiesto predvolených zástupných avatarov zobrazovať koncept avatara, ktorý ste predtým vytvorili.
Toto vidíte vo svojom profile iba vy. Keď odstránite svoje Bitmoji, priatelia by nemali vidieť vaše staré Bitmoji vo vašom profile ani v čete. Ak priateľ stále vidí vaše Bitmoji aj po jeho odstránení, možno bude musieť obnoviť stránku zatvorením a opätovným otvorením aplikácie Snapchat.