Prijava s shranjenim računom vam omogoča, da se z enim tapom ponovno prijavite v svoj Račun za Snapchat.
Dodajte podatke za prijavo v račun v svojo napravo
- Ko se prijavite, vas bo morda sistem vprašal, ali želite shraniti svoje prijavne podatke.
- Če se odločite za shranjevanje prijavnih podatkov, se bo vaš račun po odjavi naslednjič prikazal na prijavnem zaslonu, tako da se boste lahko znova prijavili z enim tapom.
- Če uporabljate napravo, ki jo delite z drugimi ali napravo prijatelja, onemogočite shranjevanje prijavnih podatkov, da zaščitite svoj račun.
Opomba: Če vaš račun ostane na prijavnem zaslonu in so obvestila omogočena, boste morda še vedno prejemali omejene potisne opomnike, ko ste odjavljeni. Več o tem si preberite v članku Zakaj prejemam obvestila Snapchata, ko sem odjavljen/a?
(Samo za iOS) Uporaba shranjenega računa v novi napravi
- Namestite Snapchat na svojo novo napravo iOS
- Če ste prijavne podatke že shranili v drugi napravi, ki uporablja isti račun iCloud, se lahko shranjeni račun prikaže tudi na prijavnem zaslonu Snapchat v vaši novi napravi iOS.
- Tapnite svoj račun, da se vpišete z enim tapom.
Odstranite podatke za prijavo v račun v napravi
- Odjavite se iz Snapchata na svoji napravi
- Na rumenem zaslonu, ki se prikaže, tapnite »Odstrani račun« pod računom, ki ga želite odstraniti.