Moj profil je nov namenski profil za Snapchatterje, mlajše od 16 let. V Mojem profilu lahko ustvarite, shranite in prikazujete svoje najljubše zgodbe in videoposnetke V žarišču samo svojim prijateljem. Snapchatterji v tej starostni skupini ne bodo več mogli objavljati vsebine V žarišču, ki je vidna občinstvom, ki niso prijatelji.
Kako začnem uporabljati Moj profil?
Če želite začeti uporabljati Moj profil …
- Tap ikono Bitmoji na zgornjem delu zaslona kamere
- Tap »Moj profil« za začetek vključevanja
- Tap »Ustvariti moj profil«
- Dodajte vsebino v svoj profil, da jo pokažete prijateljem!
Ali lahko še vedno delim v V žarišču?
Da. Še vedno lahko objavljate v V žarišču z možnostjo »Moj profil«. Vaše objave v V žarišču so vidne samo vašim prijateljem, ne pa Snapchatterjem, ki niso vaši prijatelji. Objave se prikažejo na zavihku »V žarišču« v Mojem profilu, vaši prijatelji pa jih lahko vidijo tudi v razdelku V žarišču v aplikaciji.
Kdo lahko vidi vsebino mojega profila?
Samo vaši prijatelji si lahko ogledajo vaše shranjene zgodbe ter objave in ponovne objave v V žarišču. Snapchatovci, ki niso vaši prijatelji, si ne morejo ogledati vsebine v vašem profilu.
Profilne fotografije in slike za ozadje so vidne tudi osebam, ki niso prijatelji.
Ali lahko objavljam na Zemljevid Snap s svojim profilom?
Javno objavljanje na Zemljevid Snap in zgodbe lokacij na zemljevidu ni na voljo v Mojem profilu. Svojo lokacijo lahko še vedno označite v svojih posnetkih, ki bodo vidni samo prijateljem.
Kako dodam vsebino v svoj profil?
Posnetke lahko v Moj profil dodate iz Arhiva objav, Spominov ali Albuma fotoaparata. Te se bodo prikazale pod zavihkom »Zgodbe« v Mojem profilu in si jih lahko ogledajo samo prijatelji.
Objavljate lahko v »V žarišču«, ti posnetki pa se bodo prikazali pod zavihkom »V žarišču« v Mojem profilu. Tudi vaši prijatelji si lahko ogledajo vaše objave v razdelku »V žarišču« v aplikaciji.
Kaj se zgodi z mojim profilom, če postanem upravičen do javnega profila?
Če izpolnite pogoje, boste videli možnost nadgradnje na omejen javni profil. Če nadgradite, bo shranjena vsebina Zgodba in V žarišču, ki ste jo ustvarili prej, postala vidna več Snapchatterjem.
Opomba: Ko nadgradite na javni profil, se ne morete več vrniti na Moj profil. Shranjene Zgodbe ali objave V žarišču lahko kadar koli izbrišete oziroma počistite svoj Javni profil, če želite.