Deljenje lokacije na Zemljevidu Snap je privzeto izklopljeno. Tvojo lokacijo lahko vidijo samo osebe, ki jih izbereš – lokacijo lahko deliš z vsemi prijatelji, ki si jih dodal nazaj, ali le s skupino izbranih prijateljev.
Podatke o Zemljevidu Snap boš v profilih videl tudi, ko boš svojo lokacijo delil s prijatelji.
Nastavitve deljenja lokacije
Samo prijatelji, ki jih izberete, lahko vidijo vašo lokacijo na zemljevidu. Če želite prilagoditi nastavitve deljenja lokacije:
- Odpri Zemljevid Snap.
- Tapnite ikono zobnika v spodnjem desnem kotu, da odprete Nastavitve zemljevida. Če ste Spotify povezali s svojim računom, bo naslov te strani z Nastavitve glasil »Kdo lahko vidi mojo lokacijo in glasbo«.
- Izberi, kdo lahko vidi tvojo lokacijo:
- Moji prijatelji: Vsi tvoji prijatelji lahko vidijo tvojo lokacijo.
- Moji prijatelji, razen ...: Deli z vsemi prijatelji, razen z nekaj izbranimi.
- Samo ti prijatelji ...: Izberi določene prijatelje, s katerimi želiš deliti.
- Naāin duha: Skrij svojo lokacijo pred vsemi!
Trenutno se predvaja na zemljevidu
Če ste povezali Spotify, boste pod nadzorom zasebnosti lokacije videli razdelek »Trenutno se predvaja«. V tem razdelku je prikazano stanje aktivne skupne rabe glasbe (npr. »Skupna raba iz Spotifyja«). Če ni povezana nobena glasbena aplikacija, bo na zaslonu pisalo »Poveži Spotify, da začneš!«.