Kako blokiram prijatelja na Snapchatu?
Ko blokiraš prijatelja, ti ne bo mogel pošiljati posnetkov ali klepetov.
Če želiš blokirati prijatelja, sledi spodnjim korakom v aplikaciji Snapchat ...
- Povlecite desno, da odprete zaslon za klepet
- Dotaknite se in pridržite ime prijatelja
- Dotaknite se »Upravljanje prijateljstva«
- Dotaknite se »Blokiraj«
Ali ...
- Povlecite desno, da odprete zaslon za klepet
- Dotaknite se klepeta s tem prijateljem
- Dotaknite se ikone njihovega profila na vrhu
- Dotaknite se treh krogov
na vrhu in nato »Upravljanje prijateljstva«. - Dotaknite se »Blokiraj«
Kaj se zgodi, ko nekoga blokiram na Snapchatu?
Če nekoga blokiraš na Snapchatu, imaš nadzor nad tem, kdo te lahko kontaktira ali komunicira s tabo v aplikaciji. Ko blokiraš Snapchatterja, v bistvu prekineta vso neposredno komunikacijo med tabo in to osebo.
Ko je oseba blokirana, ti ne more več pošiljati posnetkov ali klepetov in ne bo več videla tvojih zgodb ali čarobnih gumbov. Tvoja lokacija na Zemljevidu Snap se jim tudi skrije – tudi če si jo prej delil. S tvojega vidika bo njihovo ime izginilo iz tvojega vira prijateljev in vsi aktivni pogovori ena na ena ne bodo več vidni.
Če jih kasneje odblokiraš, morda ne boš videl vse prejšnje zgodovine klepetov s to osebo. Shranjena sporočila se lahko odstranijo, ko s to osebo nista več prijatelja, vključno s tem, ko se blokirata.
Če si z blokirano osebo deliš Skupinski klepet, te blokiranje te osebe ne odstrani iz te Skupine. Še vedno boš lahko videl vsa sporočila, ki jih pošljejo tej Skupini, vendar ti ne bodo mogli pošiljati zasebnih sporočil ali te dodajati v nove Skupine. Če ne želiš videti njihovih sporočil, lahko vedno zapustiš Skupino.
Blokiranje vpliva tudi na vidnost v preostalem delu Snapchata. Iz blokiranega raāuna ne boste prejemali Snapov, klepetov ali Zgodb in se ne bodo prikazovali v rezultatih Iskanja, na seznamu najboljših prijateljev ali v Predlogih. Oseba, ki si jo blokiral, ne bo prejela obvestila o tem, vendar bo morda ugotovila, da je bila blokirana, če bo opazila, da si ne more več ogledati tvojega profila ali stopiti v stik s tabo.
Vredno je vedeti razliko med blokiranjem in odstranitvijo prijatelja. Če nekoga popolnoma blokirate, mu preprečite kakršno koli interakcijo z vami. Če prijatelja odstraniš, pa ga preprosto odstraniš s seznama prijateljev – odvisno od tvojih nastavitev zasebnosti si lahko še vedno ogleda vso javno vsebino, ki jo deliš.
Če želiš nekoga blokirati, pojdi v svoj vir prijateljev, tapni in pridrži njegovo ime, izberi »Upravljanje prijateljstva« in nato izberi »Blokiraj«. Če si premislite, jih lahko kadar koli odblokirate v nastavitvah.
āe se kdaj poāutite neprijetno ali menite, da nekdo krši Doloābe Snapchata, lahko raāun ali doloāen Snap prijavite tudi neposredno iz aplikacije ali prek spletnega obrazca.