Varför får jag Snapchat-aviseringar när jag är utloggad?
Du kan fortfarande få vissa push-meddelanden från Snapchat efter att du loggat ut om ditt konto stannar på inloggningsskärmen för inloggning med en knapptryckning och din enhet tillåter aviseringar för Snapchat.
Snapchat kan skicka ett begränsat antal påminnelser om aktivitet på ditt konto, till exempel olästa meddelanden eller uppdateringar av vänners Storys. Aviseringstexten är utformad för att vara allmän och visar inte innehåll i privata meddelanden eller vem som skickade en Snap.
Observera: dessa aviseringar följer samma inställningar för aviseringar i appen som du hade innan du loggade ut. De kräver även tillstånd för aviseringar för Snapchat i dina enhetsinställningar.
Hur stoppar jag notiser när jag är utloggad?
Du kan:
- Logga in igen på ditt konto. Påminnelser när du är utloggad upphör när du loggar in.
- Ta bort ditt konto från inloggningsskärmen om du inte vill använda inloggning med ett tryck på den här enheten. Lär dig hur du lägger till eller tar bort inloggningsinformationen på din enhet.
- Stäng av Snapchat-meddelanden i dina enhets-Inställningar eller stäng av specifika aviseringstyper i Snapchat. Läs om hur du kontrollerar notiser på iOS eller kontrollerar notiser på Android.
Om du förblir utloggad stoppas dessa påminnelser automatiskt efter cirka 28 dagar.
Vad händer när jag trycker på en avisering när jag är utloggad?
Genom att trycka kan Snapchat öppnas och logga in dig igen med inloggning med ett tryck, och sedan ta dig till den relevanta skärmen i appen.
Om du är på en delad enhet kan du ta bort sparad inloggningsinformation från enheten om du inte vill att andra ska logga in på ditt konto från inloggningsskärmen.
Jag är utloggad från en enhet men fortfarande inloggad någon annanstans. Kommer jag att få dessa aviseringar?
Påminnelser om utloggade konton är avsedda för konton som är utloggade från en enhet och som är berättigade till inloggning med en knapptryckning på den enheten. Om du fortfarande är inloggad på en annan enhet kanske du inte får påminnelser om utloggade konton på den enhet där du loggade ut.