Du kan alltid gå tillbaka och avblockera vänner men kom ihåg att de nu kan skicka Snappar och chattar till dig och se dina Stories och Charms.
För att avblockera en vän följer du stegen nedan i Snapchat-appen.
- Tryck på din profilikon högst upp på sidan
- Tryck på ⚙️ för att öppna Inställningar
- Skrolla ner och tryck på ″Blockerad″
- Tryck på ✖️ bredvid ett namn för att avblockera Snapchattaren