Co je to návštěva místa?
K návštěvě místa dojde, když označíte místo na Snapu – přidáním nálepky nebo Filtru, napsáním Místa do popisu nebo označením Místa na stránce Odeslat komu. Ten Snap můžete sdílet kdekoli, včetně Příběhů, přímých Snapů, To nejlepší nebo Mapy.
Pokud svou polohu sdílíte na Snapchat, přidáme také Návštěvy místa na základě údajů o vaší poloze.
Co je to My top Places na Mapě Snap?
My top Places je filtrační čip na Mapě Snap, který vám pomáhá dostat se na vaše časté návštěvy míst. Na Mapě vyhledejte řádek Filtrů podél top části mapy. Mezi čipy patří My top Places, Vzpomínky, Trendy, Stopy a Navštívené.
Klepnutím na Moje top místa otevřete centrum Moje top místa jako list nad Mapou. V centru můžete procházet svá top místa a uložená místa a otevřít si profil místa, kde najdete více podrobností.
Moje top místa jsou pro vás soukromá, stejně jako váš seznam Navštívených a Stopy. Nemění se tím to, kdo může vidět vaši polohu na Mapě Snap.
Jak mohu vidět svá Navštívená místa?
Na Mapě klepněte na Navštíveno v řádku Filtrů, abyste otevřeli zásobník Míst. Na vaší základní mapě uvidíte seznam míst, která jste navštívili, a míst označených „Navštíveno“. Pro Zkratku na místa, která navštěvujete nejčastěji, klepněte na Moje top místa ve stejném řádku.
Co znamená „top návštěvník“ na Mapě?
Pokud určité místo často navštěvujete, můžete na Mapě a na profilu místa vidět trofej „top návštěvník“.
Jak dlouho jsou návštěvy místa zaznamenávány?
Návštěvy jsou uchovávány po celou dobu životnosti vašeho účtu, pokud je neodstraníte nebo nevymažete historii polohy.
Jak mohu odstranit místo ze seznamu Navštívená?
V seznamu Navštívená stiskněte a podržte místo a klepněte na „Odstranit návštěvu místa“. Tím se odstraní všechny návštěvy tohoto místa. Na profilu místa můžete také stisknout a podržte štítek „Navštíveno“.
Jak mohu vymazat všechna navštívená místa?
Pokud chcete vymazat všechna vaše Navštívená místa najednou, postupujte podle kroků níže.
- Otevřete můj účet a klepněte na ikonu ozubeného kola pro otevření Nastavení
- Klepněte na „Vymazat data“ > „Vymazat historii polohy“
- Potvrďte, že chcete vymazat své aktualizace cestování a Místa, která jste navštívili