Hvad er et stedbesøg?
Et stedbesøg er, når du tagger et sted på en Snap – ved at tilføje et sted-mærkat eller et filter, ved at skrive et sted i din billedtekst eller ved at tagge et sted på Send Til-siden. Du kan dele den Snap hvor som helst, herunder i Historier, direkte Snaps, Spotlight eller på kortet.
Hvis du deler din lokation med Snapchat, tilføjer vi også stedbesøg baseret på dine lokationsdata.
Hvad er Mine bedste steder (My Top Places) på Snapkortet?
Mine bedste steder er en filterknap på Snapkortet, som giver dig hurtig adgang til de steder, du ofte besøger. Kig efter filterrækken øverst på Snapkortet. Filterrækken omfatter bl.a. Mine bedste steder, Minder, Populært, Fodtrin og Besøgt.
Tryk på Mine bedste steder for at åbne et oversigtspanel hen over over kortet. Fra oversigten kan du gennemse dine bedste steder og gemte steder eller åbne en stedprofil for at få flere oplysninger.
Mine bedste steder er private og kan kun ses af dig, ligesom din Besøgt-liste og Fodtrin. Det ændrer ikke, hvem der kan se din lokation på Snapkort.
Hvordan ser jeg mine besøgte steder?
På kortet skal du trykke på Besøgt i filterrækken for at åbne panelet med steder. Du får vist en liste over steder, du har besøgt, og steder markeret som 'Besøgt' på dit basiskort. For at få en genvej til de steder, du besøger oftest, skal du trykke på Mine bedste steder i samme række.
Hvad betyder "Top besøgende" på kortet?
Hvis du besøger et sted ofte, vil du måske se et "Top besøgende"-trofæ på kortet og på stedprofilen.
Hvor længe registreres stedbesøg?
Besøg gemmes i hele din kontos levetid, medmindre du fjerner dem eller rydder din lokationshistorik.
Hvordan fjerner jeg et sted fra min "Besøgt"-liste?
Fra listen over besøgte steder skal du trykke og holde på et sted, og derefter trykke på 'Fjern stedbesøg'. Dette fjerner alle besøg for det pågældende sted. Du kan også trykke og holde på tagget 'Besøgt' på en stedprofil.
Hvordan rydder jeg alle besøgte steder?
Hvis du vil rydde alle dine besøgte steder på én gang, så følg nedenstående trin.
- Åbn Min konto, og tryk på tandhjulsikonet for at åbne Indstillinger
- Tryk på 'Ryd data' > 'Ryd lokationshistorik'
- Bekræft, for at rydde dine rejseopdateringer og steder, du har besøgt