Kas ir Vietas apmeklēšana?
Vietas apmeklējums ir tad, kad atzīmējat Vietu Snap, pievienojot vietas uzlīmi vai filtru, ierakstot Vietu parakstā vai atzīmējot Vietu lapā Sūtīt. Varat kopīgot šo Snap jebkur, tostarp Stāstos, tiešajos Snapos, Spotlight vai kartē.
Ja kopīgosiet savu atrašanās vietu ar Snapchat, mēs pievienosim arī Vietas apmeklējumu datus, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietas datiem.
Kas ir Mans tops Vietas uz Snap kartes?
Mans tops Vietas ir filtra elements Snap kartē, kas palīdz jums piekļūt saviem biežajiem Vietu apmeklējumiem. Kartē meklējiet filtru rindu kartes augšpusē. Šajās mikroshēmās ietilpst Manas tops vietas, Atmiņas, Tendences, Pēdas un Apmeklētās.
Pieskarieties Manas tops vietas, lai atvērtu Manas tops vietas centru kā lapu virs Kartes. Centrā varat pārlūkot savas tops vietas un saglabātās vietas, kā arī atvērt Vietas profilu, lai iegūtu sīkāku informāciju.
Manas tops vietas ir privātas jums, tāpat kā jūsu Apmeklēto saraksts un Pēdas. Tas nemaina to, kurš var redzēt jūsu atrašanās vietu Snap karte.
Kā es varu redzēt savas apmeklētās vietas?
Kartē pieskarieties Filtrs rindā, lai atvērtu Vietu paliktni. Jūs redzēsiet apmeklēto vietu sarakstu un pamatkartē ar “Apmeklēts” atzīmētās vietas. Lai iegūtu saīsni uz visbiežāk apmeklētajām vietām, pieskarieties "Mani tops vietas" tajā pašā rindā.
Ko kartē nozīmē "Tops apmeklētājs"?
Ja apmeklēsiet kādu vietu bieži, kartē un vietas profilā varat redzēt trofeju "Tops apmeklētājs".
Cik ilgi tiek reģistrēti Vietas apmeklējumi?
Apmeklējumi tiek saglabāti visu jūsu konta darbības laiku, ja vien tos nenoņemat vai nedzēšat savu atrašanās vietu vēsturi.
Kā es varu noņemt vietu no apmeklēto saraksta?
Apmeklējumu sarakstā nospiediet un turiet vietu un pieskarieties “Noņemt vietas apmeklējumu”. Tādējādi tiek noņemti visi šīs Vietas apmeklējumi. Varat arī vietas profilā nospiest un turēt tagu “Apmeklētais”.
Kā dzēst visas apmeklētās vietas?
Lai izdzēstu visas apmeklētās vietas uzreiz, veiciet tālāk norādītās darbības.
- Atveriet Mans konts un pieskarieties zobrata ikonai, lai atvērtu Iestatījumi
- Pieskarieties “Dzēst datus” > “Dzēst atrašanās vietas vēsturi”
- Apstipriniet, lai izdzēstu ceļojumu atjauninājumus un apmeklētās vietas