Ce este Vizitarea unei locații?
O Vizită de locație pe Harta Snap are loc atunci când etichetezi o locație într-un Snap, fie prin adăugarea unui sticker sau filtru de locație, prin menționarea unei locații în descriere, fie prin etichetarea unei locații pe pagina „Trimite către”. Poți partaja acel Snap oriunde, inclusiv în Povești, Snapuri directe, Spotlight sau pe Harta Snap.
Dacă îți partajezi locația cu Snapchat, vom adăuga și Vizite de locații pe baza datelor tale de localizare.
Ce sunt Locurile mele de top pe Harta Snap?
Locurile mele de top este un filtru de pe Harta Snap care te ajută să găsești drapid Locurile vizitate frecvent. Pe hartă, caută rândul de filtre din partea de sus a hărții. Filtrele includ Locurile mele de top, Amintiri, Tendințe, Pași prin lume și Vizitate.
Atinge Locurile mele de top pentru a deschide secțiunea Locurile mele de top ca un panou afișat peste Hartă. Din această secțiune, poți explora locurile tale de top și locurile salvate și poți deschide un Profil de locație pentru mai multe detalii.
Locurile mele de top, la fel ca Lista de vizitate și Pași prin lume, sunt private pentru tine. Nu se schimbă cine îți poate vedea locația pe Hartă Snap.
Cum îmi pot vedea Locațiile vizitate?
Pe Hartă, atinge Vizitat în rândul de filtre pentru a deschide Panoul Locuri. Vei vedea o listă a locurilor pe care le-ai vizitat și a locurilor marcate ca „Vizitate” pe harta ta de bază. Pentru acces rapid către locurile pe care le vizitezi cel mai des, atinge Locurile mele de top din același rând.
Ce înseamnă „Vizitator de top” pe Hartă?
Dacă vizitezi frecvent o locație, s-ar putea să vezi un trofeu „Vizitator de top” pe Hartă și în Profilul locației.
Cât timp sunt înregistrate Vizitele locațiilor?
Vizitele sunt păstrate pe toată durata existenței contului tău, cu excepția cazului în care le elimini sau ștergi istoricul locațiilor.
Cum elimin o locație din lista mea de Locații vizitate?
Din lista de Vizitate, apasă și ține apăsat pe o locație și atinge „Elimină Vizita locației”. Acest lucru elimină toate Vizitele pentru acea locație. De asemenea, poți apăsa și ține apăsat pe eticheta „Vizitat” din profilul unei locații.
Cum șterg toate Locațiile vizitate?
Pentru a șterge toate Locațiile vizitate în același timp, urmează pașii de mai jos.
- Deschide Contul meu și atinge pictograma roată pentru a deschide Setări
- Atinge „Șterge date” > „Șterge istoricul locațiilor”
- Confirmă pentru a șterge actualizările de călătorie și locațiile pe care le-ai vizitat.